تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : فرجپور، سجاد ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
(12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:میکرواستخراج مایع-مایع پخشیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاکچرزآفتکشهای کارباماتی
-
نویسنده : اکبرپور، مریم ؛ ویسی، هادی ؛ نظری، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : مهدوی دامغانی، عبدالمجید ؛
(11 صفحه - از 17 تا 27 )
کلیدواژه ها:مصرفایرانتولیدامنیت غذاییسبد غذایی مطلوبمعادلسازی گیاهی
-
نویسنده : ایزانلو، آیسان ؛ نویسنده مسئول : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
(16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:پیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمیویژگیهای آنتیاکسیدانی
-
نویسنده : گلستانه زاده، نسیم ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
(20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:بازیافتحشراتپلاستیکپسماندهای غذاییاقتصاد زیستی
-
نویسنده : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : حسینمردی، فاطمه ؛
(12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز
-
نویسنده مسئول : باسی، محبوبه ؛ نویسنده : پارساپور، محمد مهدی ؛
(14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:تولید صنعتیماست چکیدهماست تغلیظ شدهواژه های کلیدی :پایدارکننده تجاریتولید سنتی
-
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
(10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
نویسنده : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
(18 صفحه - از 101 تا 118 )
کلیدواژه ها:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا