-
1.
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی