کلیدواژه روغن سرخ کردنی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رضایی، فاطمه ؛ قراجورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:جزء به جزء کردنچربی حیوانیخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سرخ کردنی
-
2.
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی