کلیدواژه عصاره / (16 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (13 صفحه - از 39 تا 51 )
کلیدواژه ها:گوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکیعصاره
-
2.
نویسنده : الجزائری، حسن ؛ نویسنده مسئول : ابراهیمی، آسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 27 تا 38 )
کلیدواژه ها:عصارهاشریشیا کلیموسیرنانوفیتوزوم
-
3.
نویسنده : عبداللهی، فاطمه ؛ عالی، فرانک ؛ نویسنده مسئول : شریف زاده، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (7 صفحه - از 93 تا 99 )
کلیدواژه ها:عصارهزنجبیلضد میکروبیضد سرطانی
-
4.
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
5.
نویسنده : خلیلی مقدم، شیوا ؛ اسدی، بهناز ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1400، دوره هفتم - شماره 22 (16 صفحه - از 211 تا 226 )
کلیدواژه ها:عصارهحداقل غلظت مهارکنندگیآنتی باکتریاهماور کردیصلیمی کوهستانی
-
6.
نویسنده مسئول : روحانی، مرتضی ؛ نویسنده : میرجعفری، زهره ؛ رضاپور، هاجر ؛ مختاری، جواد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 89 تا 98 )
کلیدواژه ها:عصارهامواج فراصوتاستویوزیداستویا ربادیاناکروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا
-
7.
نویسنده : عزیزنیا، حامد ؛ کرامت، جواد ؛ سلیمانیان زاد، صبیحه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانعصارهضدمیکروبیکهورک
-
8.
نویسنده : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
9.
نویسنده : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 51 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
10.
نویسنده : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 55 تا 62 )
کلیدواژه ها:حلالعصارهکنارفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرما