بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ محمدی، رضا ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
(14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:دوغروششناسی سطح پاسخعرق نعناافشره لیمو ترشپودر
-
نویسنده : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
(12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
نویسنده : پورعابدین، مهسا ؛ اعرابی، اعظم ؛
(10 صفحه - از 45 تا 54 )
-
نویسنده : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
(8 صفحه - از 55 تا 62 )
کلیدواژه ها:حلالعصارهفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرماکنار
-
نویسنده : خراسانی، مونا ؛ صالحی فر، مانیا ؛ میرزایی، مهتا ؛
(14 صفحه - از 63 تا 76 )
کلیدواژه ها:نان تستاسید فیتیکآرد چاودارمواد عمل آورنده
-
نویسنده : آتشک، سیروان ؛ محمدزاده، سعید ؛
(10 صفحه - از 77 تا 86 )
کلیدواژه ها:آسیب سلولیفعالیت ورزشی وامانده سازمکمل یاری ال آرژنین
-
نویسنده : کشاورزی پور، مینا ؛ عباسی، هاجر ؛ فاضل، محمد ؛
(14 صفحه - از 87 تا 100 )
کلیدواژه ها:زاﻧﺘﺎننشاسته ذرتگوارکیک بدون گلوتناکاراسدیم استئاریل لاکتیلات
-
نویسنده : آبایی، آرش ؛ محمدیان، مهدی ؛ جابری پور، صنم ؛
(8 صفحه - از 101 تا 108 )
کلیدواژه ها:ترکیبات پلی فنلیفرایند مواد غذاییگیاه بابونهفعالیت ضد اکسایشی
-
نویسنده : کوهستانی، بهناز ؛ پوراحمد، رضوان ؛ خورشیدپور، بیژن ؛
(13 صفحه - از 109 تا 121 )
کلیدواژه ها:فراسودمندپروبیوتیکشیر گاوترانس گلوتامینازکنسانتره پروتئین آب پنیرشیر سویا