کلیدواژه Extract / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : نیکویی نژاد، لیلا ؛ نویسنده : شه گلی، احمد ؛
مجله:حکمت صدرایی»بهار و تابستان 1402، سال یازدهم - شماره 2 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 68 تا 76 )
کلیدواژه ها:ماهیتوجودذهنصفاتانتزاعمفاهیم متعددحیثیت واحدواحد بماهو واحد
-
2.
نویسنده : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (13 صفحه - از 39 تا 51 )
کلیدواژه ها:گوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکیعصاره
-
3.
نویسنده : الجزائری، حسن ؛ نویسنده مسئول : ابراهیمی، آسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 27 تا 38 )
کلیدواژه ها:عصارهاشریشیا کلیموسیرنانوفیتوزوم
-
4.
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
5.
نویسنده : عبداللهی، فاطمه ؛ عالی، فرانک ؛ نویسنده مسئول : شریف زاده، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (7 صفحه - از 93 تا 99 )
کلیدواژه ها:عصارهزنجبیلضد میکروبیضد سرطانی
-
6.
نویسنده مسئول : ذوالقدر، سحر ؛ نویسنده : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 61 تا 82 )
کلیدواژه ها:ماستفعالیت آنتیاکسیدانیضد میکروبیباکتریهای آغازگرعصاره گیاه سیاه شور مصری
-
7.
نویسنده مسئول : آقائی، کیوان ؛ نویسنده : مصطفوی، زهرا ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1400 - شماره 14 (6 صفحه - از 106 تا 111 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینکادمیومنیکلآویشن ایرانیترکیبات عصاره
-
8.
نویسنده : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 55 تا 62 )
کلیدواژه ها:حلالعصارهکنارفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرما
-
9.
نویسنده : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 13 تا 24 )
کلیدواژه ها:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکااستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
10.
نویسنده : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:دارچینعصارهآنتی اکسیداناکسیداسیونچلاته کننده
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- A (3 مقاله)
- A+ (2 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)