کلمة المفتاح ساکارز / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : عرفان بهرامی، محمد ؛ هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (14 صفحة - من 49 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییساکارزاینورتدکسترانشکرخام نیشکری
-
2.
مؤلف : اعرابی، فریناز ؛ کرامت، جواد ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ امین افشار، مهدی ؛ صادقیان، غلامحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:دماآکربلامیدبیسکویتساکارزقند اینورت