Abstract:
هدف پـژوهش حاضرساخت مقیاس آسیب شناسی سازمانی و بررسی آسیب سازمانی در شرکت های صنایع غذایی بر اساس مدل سه شاخگی می باشد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش تحقیق از نوع آمیخته می باشد. جـامعه آماری آن تمامی کارکنان شاغل در شرکت های صنایع غذایی شهرک صنعتی آمل بوده و نمونه انتخاب شده در بین این افراد 250 نفر می باشند که به صورت خوشه ای صورت گرفته است. برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه محقق ساخته استفاده شده است که روایی آزمون با اعمال نظر متخصصان تایید شد و پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرانباخ ۹۲/. بدست آمد. نتایج تحلیل عاملی نشان داد که سوالات و عامل های پرسش نامه ساخته شده همبستگی مناسبی دارند. برای بررسی آسیب شناسی سازمانی بر اساس مدل سه شاخگی (مولفه های رفتاری، زمینه ای و ساختاری) از آمار توصیفی (شاخص های مرکزی ) و آزمون خی دو استفاده شد و نتایج نشان داد که از بین مولفه های مربوط به عامل رفتاری بیشترین درصد فراوانی آسیب مربوط به مولفه انگیزش و هدفمندی (34 درصد) است و در مرتبه دوم امنیت شغلی حدود 32 درصد است. از بین مولفه های مربوط به عوامل ساختاری بیشترین درصد فراوانی آسیب مربوط به مولفه روش های گزینش و استخدام در سازمان (حدود 33 درصد) است و عامل زمینه ای با تک مولفه عوامل فردی و اجتماعی میزان آسیب 31 درصد در سازمان ارزیابی شده است.
Machine summary:
پس از بررسیهای آماری مؤلفههای شاخه ساختاری شامل 1- ارزشیابی و انتصاب 2- جذب و استخدام که تعداد سؤالات این بخش 12 سوال بوده همبستگی بالایی نشان داد؛ و در شاخه رفتاری 1- رهبری و مدیریت 2- آموزش و بالندگی 3- انگیزش و هدفمندی 4- رضایت</رجوع شود به تصویر صفحه> شغلی 5- امنیت شغلی همبستگی بالایی داشتهاند که سؤالات این بخش 36 سوال بوده و در شاخه زمینهای عوامل فردی و اجتماعی همبستگی بالایی داشتند که سؤالات این بخش 6 سوال بوده است و بقیه سؤالات به دلیل پایین بودن همبستگی از پرسشنامه عوامل سهشاخگی حذف شدند و از 70 سوال 54 سوال به عنوان سؤالات پرسشنامه منظور شد.
<رجوع شود به تصویر صفحه> نتایج حاصل از جدول 8 نشان میدهد که بالاترین درصد فراوانی آسیب سازمانی از نظر گروه نمونه مورد پژوهش بدون تفکیک عوامل: در مرتبه اول مربوط به مؤلفه انگیزش و هدفمندی (34 درصد) در مرتبه دوم مربوط به مؤلفه روشهای گزینش و استخدام(حدود 33 درصد)و مؤلفه امنیت شغلی(32 درصد) در مرتبه سوم مربوط به مؤلفه عوامل فردی و اجتماعی (31 درصد) و مؤلفه مدیریت و رهبری (حدود 31 درصد)در مرتبه چهارم مربوط به مؤلفه روشهای آموزش و بالندگی حرفه ای (30 درصد) در مرتبه پنجم مربوط به مؤلفه روشهای ارزشیابی و انتصاب(29 درصد)و نهایتا در مرتبه آخر مربوط به مؤلفه رضایت شغلی با حدود28 درصد می باشد.
بعد از تهیه پرسشنامه بر اساس مدل سه شاخگی به بررسی آسیبهای سازمانی در سه بعد رفتاری، ساختاری و زمینهای در شرکتهای صنایع غذایی در شهرک صنعتی آمل پرداختیم ازبین مؤلفهها مربوط به رفتاری بیشترین درصد فراوانی مربوط به مؤلفه انگیزش و هدفمندی 34 درصد می باشد.