keyword Food / (73 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : فرج زاده، زکریا ؛ نجفی، بهاءالدین ؛
Journal:پژوهش های اقتصادی ایران»پاييز 1383 - شماره 20 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (22 page(s) - From 135 to 156 )
Keywords:غذامصرف کنندگان و ایرانیارانهIranFoodConsumersSubsidyمصرفمصرفکنندگانبرنجروستاییقیمتمواد غذایی
-
2.
Writer : عظیمی گرکانی، هادی ؛
Journal:پژوهش های فقه و حقوق اسلامی»بهار 1386 - شماره 7 ISC (22 page(s) - From 129 to 150 )
Keywords:احتکارمحتکرالزا م به فروشتعیین نرخطعامFoodhoarderforce to sellfixing the pricehoarding
-
3.
Writer : کریمی، سعید ؛ راسخی، سعید ؛ احسانی، مجتبی ؛
Journal:پژوهش های اقتصادی ایران»تابستان 1388 - شماره 39 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (23 page(s) - From 147 to 169 )
Keywords:یارانههمجمعیسیستم تقاضای تقریبا ایده آلکشش درآمدی و قیمتیPrice ElasticityFoodSubsidyAlmost Ideal Demand Systemincome elasticityCointegrationمدلنانبرآورد
-
4.
Writer : فیض پور، محمد علی ؛ باغبان فردوس، نسیم ؛ قربانی، آسیه ؛
Journal:پژوهش و توسعه فناوری»زمستان 1388 - شماره 1 (23 page(s) - From 1 to 23 )
Keywords:ساختارصنعت مواد غذایی و آشامیدنینرخ تمرکزاندازه ی بهینهFoodconcentration ratiostructureMinimum efficient scale
-
5.
Writer : جسری، مهسا ؛ میرمیران، پروین ؛ گل زرند، مهدیه ؛ رشیدخانی، بهرام ؛ حسینی اصفهانی، فیروزه ؛ عزیزی، فریدون ؛
Journal:پژوهنده»فروردین و اردیبهشت 1390 - شماره 79 Ranking Science-Research (Ministry of Health/ISC (10 page(s) - From 1 to 10 )
Keywords:گذار تغذیه ایترازنامه غذاییدسترسی غذاییایرانتغذیهالگوی غذاییFoodIranNutrition TransitionFood Balance SheetFood AvailabilityFood Habits
-
6.
Writer : شاه ولی، منصور ؛ ملک سعیدی، حمیده ؛
Journal:راهبرد فرهنگ»تابستان و پاییز 1390 - دوره چهارم ، شماره 14 و 15 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (22 page(s) - From 183 to 204 )
Keywords:توسعه پایدارسلامتارتباطاتاطلاع رسانیفارسغذاhealthFoodFars ProvinceSustainable DevelopmentInformation DisseminationCommunicationمواد شیمیاییاطلاعاتمصرف مواد غذاییتسهیلگرانروستایی
-
7.
Writer : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 page(s) - From 63 to 74 )
Keywords:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهSaffron aqueous extractborne bacterial pathogensMinimum Inhibitor concentration (MIC)Foodعصارهباکتری
-
8.
Writer : مختار پور، حسن ؛ فتاحی، مهدی ؛
Journal:فرهنگ مشاوره و روان درمانی»پاییز 1391 - شماره 11 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 87 to 100 )
Keywords:حافظه آشکارچاقیحافظه ضمنیغذاتناسب اندامObesityFoodExplicit memoryimplicit memorybody style
-
9.
Writer : کهن سال، محمد رضا ؛ فیروز زارع، علی ؛
Journal:تحقیقات اقتصادی»بهار 1393 - شماره 106 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (18 page(s) - From 1 to 18 )
Keywords:مشهدمواد غذاییالگوی لاجیت چندگزینهایتبلیغات بازاریابیMashhadFoodmarketing advertisementMultinomial Logit Model
-
10.
Writer : یوسفی، مهدی ؛ شیرافکن، هدی ؛
Journal:اسلام و سلامت»بهار 1393، دوره اول - شماره 1 (5 page(s) - From 24 to 28 )
Keywords:قرآن کریماسلامتغذیهمواد غذاییحلالHoly QuranNutritionFoodLaw (Halal)Islamتوحیدیروحمشتقاتجسممادی
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (17 Article)
- ب (16 Article)
- الف (3 Article)
- علمی-ترویجی (3 Article)
- ج (2 Article)
- د (2 Article)
- B (2 Article)
- A+ (2 Article)
- C (1 Article)
- A (1 Article)