مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
نشریه تعاون و کشاورزی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
اقتصاد 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
-
1.
نویسنده : افشار، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قراچورلو، مریم ؛ بصیری، علی رضا ؛ یاخدا، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (6 صفحه - از 59 تا 64 )
کلیدواژه ها:3omegaFatty Acid ProfileChemical evaluationPurslane Oil
-
2.
نویسنده : صالحی زاده، پانته آ ؛ بصیری، علی رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (11 صفحه - از 88 تا 98 )
-
3.
نویسنده : حدائق، هاله ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علی رضا ؛ خداخانی، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1389 - شماره 27 (7 صفحه - از 59 تا 65 )
-
4.
نویسنده : اصغری بیرام، زینب ؛ بصیری، علی رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (12 صفحه - از 39 تا 50 )
-
5.
نویسنده : فیض آبادی، حسین ؛ بصیری، علی رضا ؛ رجائی صدر، زینب ؛
مجله:تعاون و کشاورزی»تیر و مرداد 1388 - شماره 204 و 205 ISC (18 صفحه - از 129 تا 146 )
کلیدواژه ها:اصول تعاونتعاونی برتراشتغال