مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه محیط شناسی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 1 |
جغرافیا 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
-
2.
نویسنده : قیصری، محمد مهدی ؛ هودجی، مهران ؛ نجفی، پیام ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
مجله:محیط شناسی»تابستان 1386، دوره سی و سوم - شماره 42 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:کودهای نیتروژنیناحیه شرق شهر اصفهاننرمافزار سورفرآلودگی نیتراتیمنابع آب زیرزمینیکودهای ازتهآبشویی نیتراتنیتراتغلظت نیتراتآلودگی نیتراتآبآبهای زیرزمینی