بهار 1391 - شماره 34
-
نویسنده : صابری، نسرین ؛ محمدی فر، محمدامین ؛
(12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:روغنمایونزویسکوالاستیک
-
نویسنده : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
(12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
-
نویسنده : یغمایی، پریچهر ؛ پریور، کاظم ؛ کارخانه، لیلا ؛
(8 صفحه - از 29 تا 36 )
کلیدواژه ها:لیپوپروتئینرتآنزیم های کبدیکومبوجا
-
نویسنده : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
(8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
نویسنده : موسوی خانقاه، امین ؛ میرزایی، مریم ؛ شعیبی، شهرام ؛ قراچورلو، مریم ؛ شهرستانی، مرتضی ؛
(12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:شاخص های کیفیروغن آفتابگردانترکیب اسیدهای چربروغن کانولاشرایط مختلفبسته بندی PET
-
نویسنده : صادقی، هانیه ؛ راشدی، حمید ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ مرادی، وحیده ؛ صادقی، عاطفه ؛
(8 صفحه - از 57 تا 64 )
کلیدواژه ها:امولسانبیوسورفکتانتویژگیهای رئولوژیکی خمیر
-
نویسنده : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
(8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:خصوصیات حسیلاکتوباسیلوسخیار شور پروبیوتیک
-
نویسنده : یاسینی، سونیا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛
(10 صفحه - از 73 تا 82 )
کلیدواژه ها:شیرکلسیمغنی سازیزمان انعقاد یا رنتمیسل کازئین
-
نویسنده : حسام، فریده ؛ بلالی، غلامرضا ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ طاهری تهرانی، رضا ؛ امین افشار، مهدی ؛
(8 صفحه - از 83 تا 90 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیک کلسیب زمینی شیرینفعالیت آنتی اکسیدانی
-
نویسنده : اسفندیاری، جنگیز ؛ میرعباسی، سیدباقر ؛
(13 صفحه - از 91 تا 103 )
کلیدواژه ها:امنیت غذاییسوء تغذیهکمک های غذایی و حق غذا