قوامی، مهرداد/ 17 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 15 |
نشریه پژوهشنامه حلال 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 17 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 17 |
-
1.
نویسنده : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 ، A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 27 تا 34 )
کلیدواژه ها:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>
-
2.
نویسنده : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
3.
نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛ نویسنده : کمندی، نرگس ؛ قوامی، مهرداد ؛ مرتضویان، امیر محمد ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (17 صفحه - از 60 تا 76 )
کلیدواژه ها:ژلاتینشناسایی گونهتشخیص تقلبفرآورده ژلهایPCR کیفی
-
4.
نویسنده : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 37 تا 52 )
کلیدواژه ها:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاری
-
5.
نویسنده : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (8 صفحه - از 52 تا 59 )
کلیدواژه ها:حلالآنالیزروغن و چربی
-
6.
نویسنده : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 21 تا 34 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولا
-
7.
نویسنده : کلاته سیفری، فاطمه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 ، A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:روغن زیتونکروماتوگرافی گازیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآلفا توکوفرولمشتقات استرولی
-
8.
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
9.
نویسنده : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 ، A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 21 تا 38 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانی
-
10.
نویسنده : خرسند منش، سحر ؛ قوامی، مهرداد ؛ بازیار، بهزاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیکبازده استخراجخاصیت آنتی اکسیدانیقهوه آرابیکاقهوه روبوستا