مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه نوآوری و ارزش آفرینی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
میان رشته ای 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 51 تا 70 )
کلیدواژه ها:رزماریپوششدهیآب پنیرمالتودکسترینتیلاپیا
-
2.
نویسنده مسئول : جبلی جوان، اشکان ؛ نویسنده : ایزدی وصفی، نسیم ؛ شریفی، زهرا ؛ اسماعیلی، زهرا ؛ اسدی، فايزه ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:تجاریمحلیتخم مرغمقایسه کیفیت
-
3.
نویسنده : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
4.
نویسنده : فیض، داود ؛ نعمتی، محمد علی ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ زنگیان، سمیه ؛
مجله:نوآوری و ارزش آفرینی»پاییز و زمستان 1391 - شماره 1 ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:قابلیت نوآوریقابلیت بازاریابیپیامدهای عملکردیبازارمحوری و بقا