کلیدواژه آب پنیر / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 51 تا 70 )
کلیدواژه ها:آب پنیرمالتودکسترینرزماریپوششدهیتیلاپیا
-
2.
نویسنده : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 صفحه - از 68 تا 80 )
کلیدواژه ها:نوشیدنی فراسودمندمغز گردوآب پنیراینولین
-
3.
نویسنده : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 صفحه - از 10 تا 20 )
کلیدواژه ها:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
4.
نویسنده : کتبه ئی مرادی، زهرا ؛ کیومرثی، حامد ؛ دهقانزاده، هوشنگ ؛ تمدنی جهرمی، سعید ؛ نویسنده مسئول : حقیقی خمامی، مریم ؛
مجله:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1399 - شماره 7 (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:سوخت فسیلیبازیافتآب پنیرپسابآلودگی های محیط زیستی
-
5.
نویسنده : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:آب پنیرسطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیبازیافت نیتروژنی
-
6.
نویسنده : بنی اردلان، پوریا ؛ نبی بیدهندی، غلامرضا ؛
مجله:محیط شناسی»تابستان 1383، دوره سیم - شماره 34 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکتثبیتآب پنیرلاکتوباسیلکازئیناپیوستهتخمیر