مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانه
-
2.
نویسنده : انزابی، یونس ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:مایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیسبیماری کرونشیرگاوکشتPCR