پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : شریفی، مریم ؛ رمضانی، محدثه ؛ نویسنده مسئول : گلی، محمد ؛
(18 صفحه - از 1 تا 18 )
کلیدواژه ها:جوانهگندم پروبیوتیکشاخصهای اکسایششمارش میکروارگانیسمنسبت صمغ گوار به مالتودگسترین
-
نویسنده : همتی، فاطمه ؛ مطلوبی نژاد، زهرا ؛ مظلومی، سید محمد ؛ باباعلی، الهام ؛ یوسفی نژاد، سعید ؛ نویسنده مسئول : بریزی، عنایت ؛
(12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:جیوهآرسنیکICPTotal Diet Studyآنالیز مواد غذایی
-
نویسنده : عباسی طادی، دانیال ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
(9 صفحه - از 31 تا 39 )
کلیدواژه ها:چهارمحال و بختیاریپنیر محلیNested-PCRنئوسپورا کانینوم
-
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
(12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
نویسنده : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
(14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
(14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانه