-
1.
نویسنده : نقیبی، سیده سمانه ؛ احسانی، علی ؛ تاجیک، حسین ؛ طالبی، علی رضا ؛ دلیرژ، نوروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیقزلآلالیکوپناسیدچرب
نویسنده : نقیبی، سیده سمانه ؛ احسانی، علی ؛ تاجیک، حسین ؛ طالبی، علی رضا ؛ دلیرژ، نوروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیقزلآلالیکوپناسیدچرب