مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : غلام سقائی، سحر ؛ نویسنده مسئول : پیراوی ونک، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 49 تا 62 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاسید چربروغن هسته انگورفیتواسترول
-
2.
نویسنده : زینت بخش، لیلا ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ مهاجر، علیرضا ؛ شکری، تیمور ؛ حسنی بافرانی، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 107 تا 114 )
کلیدواژه ها:روش پرس سردروغن کلزامشاهدات بالینی
-
3.
نویسنده : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:مقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگپایداری امولسیونسس مایونز
-
4.
نویسنده : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر