پاییز 1391 - شماره 36
-
نویسنده : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
(8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
نویسنده : واحدی، حبیب ؛ عزیزی، محمدحسین ؛ کبارفرد، فرزاد ؛ برزگر، محسن ؛ حمیدی اصفهانی، زهره ؛ حامدی، منوچهر ؛
(8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:HPLCآسپارژین آزاددرجه استخراجزمان تخمیر
-
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
(8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
نویسنده : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
(10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
نویسنده : مطلبی، عباسعلی ؛ حسن ذاتی رستمی، آتنا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سلطانی، مهدی ؛
(10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:پروتئین آب پنیرفیلم و پوشش خوراکیماهی کیلکا
-
نویسنده : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
(12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی
-
نویسنده : متقی، محمدمهدی ؛ هنرور، مسعود ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ مهربانی، میترا ؛
(6 صفحه - از 61 تا 66 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاستخراج فاز جامدآشکارساز یونش شعلهآکریلآمیدنان سنتی
-
نویسنده : دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
(10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:بلانچینگجذب روغنچیپس سیب زمینیخیساندنمحلول های اسمزی
-
نویسنده : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
(8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
نویسنده : بیگی، فرحناز ؛ عبدوسی، وحید ؛ قاسمی، ایوب علی ؛
(11 صفحه - از 85 تا 95 )
کلیدواژه ها:صنایع تبدیلیآب میوهآریلارقام انارویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی