مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه زیست فناوری گیاهان دارویی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : احمدی، شهلا ؛ اجاق، سید مهدی ؛ حسنی، شیرین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 59 تا 72 )
کلیدواژه ها:رطوبتپایداری اکسایشیخشککن انجمادیروغن ماهی ریزپوشانی
-
2.
نویسنده : اجاق، سید مهدی ؛ محمدی، نرگس ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛ محمدی، عصمت ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1395 - شماره 4 (9 صفحه - از 1 تا 9 )
کلیدواژه ها:چویلفعالیت ضدباکتریاییعصارههای آبی و اتانولیگیاهان بیلهرآویشن شیرازی