تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : ذوقی، آلاله ؛ خسروی دارانی، کیانوش ؛ سهراب وندی، سارا ؛ عطار، حسین ؛ علوی، سید ابوالحسن ؛
(12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:سم زداییپروبیوتیکپریبیوتیکپاتولینآب سیب
-
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛
(10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنالیز حساسیتالگوریتم ژنتیکفروسرخهلو
-
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
نویسنده : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
(10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
-
نویسنده : حدادی، محیا ؛ قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:امواج فراصوتخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سویاامواج مایکروویوراندمان استخراج
-
نویسنده : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
(14 صفحه - از 45 تا 58 )
کلیدواژه ها:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
نویسنده : احمدی، شهلا ؛ اجاق، سید مهدی ؛ حسنی، شیرین ؛
(14 صفحه - از 59 تا 72 )
کلیدواژه ها:رطوبتپایداری اکسایشیخشککن انجمادیروغن ماهی ریزپوشانی
-
نویسنده : دهقان، بهاره ؛ اسماعیل زاده کناری، رضا ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
(18 صفحه - از 73 تا 90 )
کلیدواژه ها:TBHQفعالیت آنتی اکسیدانیروغن سویااسانس پوست پرتقال
-
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ کاظمی، محی الدین ؛ موفق، جبرائیل ؛ شریفان، انوشه ؛
(12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:اسانس آویشن شیرازیالکتروریسیجیره های نظامینانوالیاف زئین
-
نویسنده : محجوب، راحله ؛ عطای صالحی، اسماعیل ؛
(8 صفحه - از 103 تا 110 )
کلیدواژه ها:دارچینگوشت گوسالهمیخکفیلم کربوکسی متیل سلولز