مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه اسلام و سلامت 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ نویسنده مسئول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیایی
-
2.
نویسنده مسئول : نیازمند، راضیه ؛ نویسنده : شاکری، منیره السادات ؛ رضوی زاده، بی بی مرضیه ؛ جوکار، مجتبی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (13 صفحه - از 77 تا 89 )
کلیدواژه ها:خرمارتبه بندیطیبالگوی ارزیابیسردخانهبسته بندی خرما
-
3.
نویسنده : رضویزاده، بیبی مرضیه ؛ شاکری، منیرالسادات ؛ جوکار، مجتبی ؛ نویسنده مسئول : نیازمند، راضیه ؛
مجله:اسلام و سلامت»بهار و تابستان 1400، دوره ششم - شماره 1 (12 صفحه - از 29 تا 40 )
کلیدواژه ها:خرماارزیابی کیفیطیبالگوی رتبه بندینخلستان