پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده مسئول : صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده : اینانلودوقوز، معین ؛ قزوینه، سارا ؛
(10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:آنالیز حساسیتفراصوتآبگیری مجددگیلاس
-
نویسنده : رضائی، مرضیه ؛ نویسنده مسئول : صداقت، ناصر ؛
(20 صفحه - از 15 تا 34 )
کلیدواژه ها:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیب
-
نویسنده : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ نویسنده مسئول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
(14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:زائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیاییخواص آنتی اکسیدانی
-
نویسنده : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
(18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
نویسنده : اشرفی، سوسن ؛ بهمنی، نسرین ؛ نویسنده مسئول : کشاورزی، فاطمه ؛
(11 صفحه - از 67 تا 77 )
کلیدواژه ها:مواد غذاییلیستریا مونوسیتوژنزژنA hly
-
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ شیخی زاده، زهره ؛ نویسنده مسئول : حضوری، محمد ؛
(10 صفحه - از 79 تا 88 )
-
نویسنده مسئول : شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
(12 صفحه - از 89 تا 100 )
کلیدواژه ها:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
نویسنده : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
(9 صفحه - از 101 تا 109 )
کلیدواژه ها:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای