-
1.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ امین اخلاص، سمیرا ؛ پاوئی، سحر ؛ زندی، فائزه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 61 تا 68 )
کلیدواژه ها:بدون گلوتنکیک برنجیدانه بالنگو
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ امین اخلاص، سمیرا ؛ پاوئی، سحر ؛ زندی، فائزه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 61 تا 68 )
کلیدواژه ها:بدون گلوتنکیک برنجیدانه بالنگو