-
1.
نویسنده : بیضاوی، طاهره ؛ دانش، نرجس ؛ نویسنده مسئول : انصاری، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 93 تا 108 )
کلیدواژه ها:صمغ دانه بهنانوکریستال سلولزفیلم ترکیبیویژگیهای فیلم
نویسنده : بیضاوی، طاهره ؛ دانش، نرجس ؛ نویسنده مسئول : انصاری، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 93 تا 108 )
کلیدواژه ها:صمغ دانه بهنانوکریستال سلولزفیلم ترکیبیویژگیهای فیلم