-
1.
نویسنده : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
2.
نویسنده : کیانی، حسن ؛ رحمتی، محمدهاشم ؛ محمدرزداری، آیت ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 121 تا 129 )
کلیدواژه ها:شبکه عصبیرگرسیونکیویسطح پاسخ: اشعه گاما