پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
(10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
(12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
نویسنده : جوانمردی، فردین ؛ براتی، میثم ؛ نعمتی، محبوب ؛ عارف حسینی، سیدرفیع ؛
(16 صفحه - از 37 تا 52 )
کلیدواژه ها:مواد غذاییکروماتوگرافی مایع با کارایی بالابنزواتروش میکرواستخراج مایعمایع پخشیسوربات
-
نویسنده : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
نویسنده : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
(12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا
-
نویسنده : رفیعی، سمیرا ؛ عزیزخانی، مریم ؛ آریایی، پیمان ؛
(12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواسانس زیره سبزاسانس ترخونپنیر سفید پرچرب
-
نویسنده : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
(12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:لوبیا سبزبهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلا
-
نویسنده : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
(10 صفحه - از 103 تا 112 )
کلیدواژه ها:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنز
-
نویسنده : نظری، زهرا ؛ قراچورلو، مریم ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛
(9 صفحه - از 113 تا 121 )
کلیدواژه ها:چلاته کنندهروغن های خوراکیاسید تانیکعصاره چای سیاه