بهار 1390 - شماره 30
-
نویسنده : صالحی فر، مانیا ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ عزیزی، محمد حسین ؛
(9 صفحه - از 5 تا 13 )
کلیدواژه ها:بافتنان مسطحرتروگرداسیونژلاتینه شدن نشاسته
-
نویسنده : مهستی، پیمان ؛ امیری، صدیقه ؛ رادی، محسن ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛
(10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:اتصالات عرضیاصلاح نشاستهجایگزین چربیخامه کم چربنشاسته ذرت
-
نویسنده : قریشی راد، سید میثم ؛ قنبرزاده، بابک ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(13 صفحه - از 25 تا 37 )
-
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
(8 صفحه - از 44 تا 51 )
کلیدواژه ها:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی
-
نویسنده : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
(9 صفحه - از 52 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری
-
نویسنده : آذری، نسیم ؛ عزت پناه، حمید ؛ افشار، مهدی امین ؛
(9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:اسیدیته قابل تیترسلو لهای سوماتیکگرمخانه گذارینیتروژن غیر پروتئینی
-
نویسنده : حبیبی پور، رضا ؛ بیات، سمیه ؛
(8 صفحه - از 70 تا 77 )
کلیدواژه ها:حرارتسالمونلا تیفی موریوماندیس Dلاکتات سدیم
-
نویسنده : مرحمتی زاده، محمد حسین ؛ کارمند، محمد ؛ فرخی، علیرضا ؛ رفعت جو، رضا ؛ رضازاده، سارا ؛
(7 صفحه - از 78 تا 84 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبیفیدوباکتریوم بیفیدومعصاره مالت
-
نویسنده : نجفی، علی ؛ ضیاءبخش دیلمی، مهسا ؛ کریمیان، حمیده ؛ عابدی نیا، احمد رضا ؛ حسینی نژاد، مرجان ؛
(7 صفحه - از 85 تا 91 )
کلیدواژه ها:پنیر پوستیدوره رسیدنخصوصیات میکروبی