پاییز 1391 - شماره 36
-
مؤلف : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
(8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
مؤلف : واحدی، حبیب ؛ عزیزی، محمدحسین ؛ کبارفرد، فرزاد ؛ برزگر، محسن ؛ حمیدی اصفهانی، زهره ؛ حامدی، منوچهر ؛
(8 صفحة - من 13 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:HPLCآسپارژین آزاددرجه استخراجزمان تخمیر
-
مؤلف : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
(8 صفحة - من 21 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
(10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
مؤلف : مطلبی، عباسعلی ؛ حسن ذاتی رستمی، آتنا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سلطانی، مهدی ؛
(10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:پروتئین آب پنیرفیلم و پوشش خوراکیماهی کیلکا
-
مؤلف : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
(12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی
-
مؤلف : متقی، محمدمهدی ؛ هنرور، مسعود ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ مهربانی، میترا ؛
(6 صفحة - من 61 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی گازیاستخراج فاز جامدآشکارساز یونش شعلهآکریلآمیدنان سنتی
-
مؤلف : دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
(10 صفحة - من 67 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:بلانچینگجذب روغنچیپس سیب زمینیخیساندنمحلول های اسمزی
-
مؤلف : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
(8 صفحة - من 77 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
مؤلف : بیگی، فرحناز ؛ عبدوسی، وحید ؛ قاسمی، ایوب علی ؛
(11 صفحة - من 85 إلی 95 )
الکلمات المفتاحية:صنایع تبدیلیآب میوهآریلارقام انارویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی