کلمة المفتاح سوسیس / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ایزد خواستی، زهرا ؛ فاضل، محمد ؛ عباسی، هاجر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:کنجاله سویاسوسیسکنجاله کنجدارزش تغذیه ای
-
2.
مؤلف : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 69 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه
-
3.
مؤلف : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 95 إلی 105 )
-
4.
مؤلف : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
5.
مؤلف : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
6.
مؤلف : پرچمی نژاد، فهیمه ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسشناسایی تقلبات PCR
-
7.
مؤلف : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 صفحة - من 13 إلی 24 )
-
8.
مؤلف : هاشمی روان، مهناز ؛ شکرانه، نادیا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحة - من 43 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:بافتکربوکسی متیل سلولزخصوصیات شیمیاییسوسیسپلی فسفات
-
9.
مؤلف : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی