پاییز 1394 - شماره 48
-
مؤلف : ضامنی، عاکفه ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ صالحی، فخرالدین ؛
(12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:تیمار حرارتیرئولوژیصمغ دانه ریحانبافت
-
مؤلف : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
(10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
مؤلف : مولودی، فایق ؛ قجربیگی، پیمان ؛ حاج حسینی بابایی، اشرف ؛ محمد پور اصل، اصغر ؛
(8 صفحة - من 27 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:روغن زیتونروغن خوراکیخواص شیمیایی
-
مؤلف : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
(12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
اثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)
مؤلف : تاج الدین، بهجت ؛
(8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوپوشش دهیخواص میکروبیظرف نانویی کیتوزان (شانه)محلول نانوامولسیون کیتوزان
-
مؤلف : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
(14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری
-
مؤلف : علی زاده، محمد ؛ رحیم زاده، نوشین ؛ خیروری، ثریا ؛
(8 صفحة - من 69 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:خشکبارHPLCواکنش میلاردهیدروکسی متیل فورفورال
-
مؤلف : مومنی فعلی، شراره ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(8 صفحة - من 77 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:فیبرترکیب اسید چربخواص شیمیاییبذرککنجد
-
مؤلف : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
(16 صفحة - من 85 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:ضایعات1-متیل سیکلوپروپنگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیایی
-
مؤلف : برجیان بروجنی، ملیکا ؛ گلی، سیدامیرحسین ؛ قراچورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
(11 صفحة - من 101 إلی 111 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخبرشته کردنروغن کنجد