تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : افسرسنگری، مریم ؛ عبدالله پور، حمید ؛ کوچکیان صبور، انوشه ؛ نامی خسمخی، الناز ؛
(14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:زمان ماندگاریسوریمیماهی کاراس (Carassius carassius gibelio)فساد شیمیایی
-
مؤلف : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
(14 صفحة - من 29 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:ماهیپایداری اکسیداتیومیخکپیش پختنگهداری منجمد
-
مؤلف : شهری، الهام ؛ خراسانی، نعمت اله ؛ نوری، غلامرضا ؛ کرد مصطفی پور، فردوس ؛ ولایت زاده، محمد ؛
(16 صفحة - من 43 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:چابهارفلزات سنگینماهیعضلهارزیابی خطر
-
مؤلف : رئیسی، محمد ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ قیصری، حمید رضا ؛ گلکاری، حجت اله ؛
(10 صفحة - من 59 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:کالباس امولسیونیگیاه کاردهترد کردن گوشتشاخص حلالیت نیتروژن
-
مؤلف : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
(14 صفحة - من 69 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزا
-
مؤلف : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
(11 صفحة - من 83 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت
-
مؤلف : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
(11 صفحة - من 95 إلی 105 )