-
1.
نویسنده : میررضایی رودکی، معصومه سادات ؛ سحری، محمدعلی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قراچورلو، مریم ؛ برزگر، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:شاخصهای پایداریروغن زیتون بکرتصفیه روغن
نویسنده : میررضایی رودکی، معصومه سادات ؛ سحری، محمدعلی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قراچورلو، مریم ؛ برزگر، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:شاخصهای پایداریروغن زیتون بکرتصفیه روغن