مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت
-
2.
نویسنده : حاجی پور ده بالایی، شیما ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 45 تا 54 )
کلیدواژه ها:آنتیبیوتیکاسانس آویشناسانس پونه کوهیگوشت بلدرچین