کلیدواژه اسانس آويشن / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 33 تا 47 )
کلیدواژه ها:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
2.
نویسنده : عاشوری، شهرزاد ؛ مهدیخانی، شادی ؛ خانی، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:میگوماندگاریپرتودهی گامااسانس آویشنبستهبندی تحت خلا
-
3.
نویسنده : حاجی پور ده بالایی، شیما ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 45 تا 54 )
کلیدواژه ها:آنتیبیوتیکاسانس آویشناسانس پونه کوهیگوشت بلدرچین