مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : مزیدی، سمیرا ؛ میرجلیلی، محمد ؛ روحانی مقدم، مسعود ؛ شیرغلامی، محمدعلی ؛ نویسنده مسئول : نصیری زاده، نوید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:فسادمیگونشانگر رنگیهماتوکسیلین
-
2.
نویسنده : پورمددکار، هستی ؛ نصیری زاده، نوید ؛ جعفری، سعید ؛ دهقانی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 31 تا 46 )
کلیدواژه ها:روغن خوراکیپلیمر قالب مولکولیترشری بوتیل بنزوکینونالکترود کربن سرامیکی
-
3.
نویسنده : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی