مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده مسئول : قائم پناه، مهنام ؛ نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
2.
نویسنده : فرجی، دلنیا ؛ رضایی، کرامت ؛ کلانتری، مریم ؛ هاشمی روان، مهناز ؛ گلمکانی، محمدتقی ؛ فرجی، نسرین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (9 صفحه - از 91 تا 99 )
کلیدواژه ها:جلبک اسپیرولیناروش های کشت غیرمداومفایکوسیانیننیمه مداوم
-
3.
نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شکرانه، نادیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:بافتکربوکسی متیل سلولزخصوصیات شیمیاییسوسیسپلی فسفات
-
4.
نویسنده : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی