بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : صحرائی، فایزه ؛ بهرامی، محمد عرفان ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
(8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:شکرآسپاراژیناکریل آمیدشربت غلیظ
-
نویسنده : طاهری گراوند، امین ؛ ایاری، فردین ؛ نویسنده مسئول : میرزائی قلعه، اسماعیل ؛
(10 صفحه - از 13 تا 22 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتازگیحسگرماشین بویایی
-
نویسنده مسئول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ نویسنده : حسینمردی، فاطمه ؛
(8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل
-
نویسنده مسئول : قائم پناه، مهنام ؛ نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
(10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
نویسنده : قاسمی، هاجر ؛ جهادی، مهشید ؛ نویسنده مسئول : عباسی، هاجر ؛
(14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:امواج اولتراسونیکخواص فیزیکوشیمیاییاتصالات عرضینشاسته اصلاح شده
-
نویسنده : دریایی، الهام ؛ نویسنده مسئول : شهریاری، شهلا ؛
(14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:چای سیاهتالوسینرژیستاثر آنتی اکسیدانیلسیتین
-
نویسنده مسئول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ نویسنده : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
(12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
نویسنده : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ نویسنده مسئول : میرمعینی، سیده سحر ؛
(10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
نویسنده : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
(8 صفحه - از 91 تا 98 )
کلیدواژه ها:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
نویسنده : فخاری، شنتیا ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
(13 صفحه - از 99 تا 111 )
کلیدواژه ها:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر