-
1.
نویسنده : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 45 تا 60 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه
نویسنده : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 45 تا 60 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه