کلیدواژه فعاليت آنتي اكسيداني / (25 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
2.
نویسنده : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
3.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
4.
نویسنده مسئول : ذوالقدر، سحر ؛ نویسنده : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 61 تا 82 )
کلیدواژه ها:ماستفعالیت آنتیاکسیدانیضد میکروبیباکتریهای آغازگرعصاره گیاه سیاه شور مصری
-
5.
نویسنده مسئول : خراسانی، سپیده ؛ نویسنده : شهدادی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیتفاله حاصل از گلاب گیریفعالیت ضدمیکروبی
-
6.
نویسنده : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
7.
نویسنده : خوش لهجه، نسیم ؛ پورنامداری، الهام ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ سعیدیان، حمید ؛ نویسنده مسئول : لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 117 تا 127 )
کلیدواژه ها:کورکومینفعالیت آنتی اکسیدانینانو ذرات طلاسنتز سبز
-
8.
نویسنده : همایون پور، پریسا ؛ نویسنده مسئول : شریعتی فر، نبی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (15 صفحه - از 32 تا 46 )
کلیدواژه ها:میگوپوشش خوراکیعصاره آبیفعالیت آنتی اکسیدانیخواص ضدمیکروبیریزپوشینه
-
9.
نویسنده : خاجوی، هلیا ؛ نویسنده مسئول : احمدی دستگردی، آسیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسانسمایونزفعالیت آنتی اکسیدانیآویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)
-
10.
نویسنده : علائی روزبهانی، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 37 تا 48 )
کلیدواژه ها:فراصوتفعالیت آنتی اکسیدانیپاستوریزاسیونآب لیموترشپروفایل قندها
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- A (8 مقاله)
- A+ (5 مقاله)
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)
- بین المللی (1 مقاله)