مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتی
-
2.
نویسنده : آذرپژوه، الهام ؛ شرایعی، پروین ؛ یزدانفر، هدیه ؛ شرایعی، سودابه ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 15 تا 26 )
کلیدواژه ها:فراصوتپوست پرتقالترکیبات موثره ضدقارچی
-
3.
نویسنده : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
4.
نویسنده : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 33 تا 47 )
کلیدواژه ها:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
5.
نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛ نویسنده : بهمدی، هما ؛ شواخی، فروغ ؛ معدنی، صغری ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 103 تا 114 )
کلیدواژه ها:سالیکورنیا اوروپایاباقیمانده فلزات سنگیننیترات و نیتریتعناصر معدنی
-
6.
نویسنده : شیخ قاسمی، شهره ؛ زمردی، شهین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:شفافیتپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسزندهمانی