کلیدواژه آفلاتوکسین / (15 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : محمدی، رضا ؛ نویسنده : حسنوند، سارا ؛ چابوک، نگار ؛ روشندل، زهرا ؛ زیبایی، رضوان ؛ بشیری، پرویز ؛ دارابی، ژیلا ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (29 صفحه - از 69 تا 97 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآفلاتوکسینپروفایل اسیدهای چربنان برنجیرنگ طبیعیاسیدهای چربناناسیدهای چرب ترانسمحلولاستان
-
2.
نویسنده : زارعی جلیانی، انیسه ؛ رضایی، محبوبه ؛ شریفان، انوشه ؛ نویسنده مسئول : خادمی پور، نجمه ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (12 صفحه - از 24 تا 35 )
کلیدواژه ها:برنجسربآفلاتوکسینآرسنیکتریکوتسنهااکراتوکسین
-
3.
نویسنده : بازگیر، محسن ؛ محمدی منش، حسین ؛ فانی، سید رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:آفلاتوکسینآرد برنجپرتو فرابنفشتنگستن
-
4.
نویسنده : شاکری، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:پستهبادامگردوآفلاتوکسینفندوق
-
5.
نویسنده : رضایی صفت، شقایق ؛ لاری پوری، محدثه ؛ نویسنده مسئول : شریف نیا، فریبا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»تابستان 1397، دوره چهارم - شماره 11 (11 صفحه - از 1 تا 11 )
کلیدواژه ها:آفلاتوکسینآسپرژیلوس فلاووسآسپرژیلوس پارازیتیکوسآستاگزانتینگیاه زنیان
-
6.
نویسنده : یزدان پناه، مسعود ؛ سالاری، فاطمه ؛
مجله:راهبردهای توسعه روستایی»زمستان 1395- شماره 4 (16 صفحه - از 509 تا 524 )
کلیدواژه ها:پستهآفلاتوکسینمدل اعتقاد سلامتنیت پستهکاران
-
7.
نویسنده : کرمیاسبو، روحالله ؛ میرابولفتحی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 43 تا 54 )
کلیدواژه ها:HPLCآفلاتوکسینساکارومایسس سرویزیهستون ایمنوافینیتی
-
8.
نویسنده : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
9.
نویسنده : فانی، سید رضا ؛ مرادی، محمد ؛ تاج آبادی پور، علی ؛ درگاهی، رزا ؛ میر ابوالفتحی، منصوره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (9 صفحه - از 97 تا 105 )
کلیدواژه ها:پستهآفلاتوکسینایمنی غذاییآسپرژیلوسفرآوریزودخندانی
-
10.
نویسنده : یمین، حسن ؛
مجله:نامه اتاق بازرگانی»آبان 1384 - شماره 451 (4 صفحه - از 21 تا 24 )
کلیدواژه ها:افلاتوکسینپستهمواد غذاییقارچآلودگیشیرتولیدگاوکشاورزی