کلیدواژه Food contamination / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
2.
نویسنده : الدکتور ضلال جواد کاظم ؛ کفایة حسن میثم ؛
مجله:كلية التربية الأساسية»حزیران 2020 - العدد 47 (11 صفحه - از 553 تا 563 )
کلیدواژه ها:التلوث الغذائیالمبیداتالفایروسات والجراثیم
-
3.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
4.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 15 تا 32 )
کلیدواژه ها:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم
-
5.
نویسنده : صابریان پور، شیرین ؛ تاج بخش، الهه ؛ دودی، منیر ؛
مجله:پژوهنده»مرداد و شهریور 1391 - شماره 87 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (5 صفحه - از 152 تا 156 )
کلیدواژه ها:ایرانشهرکردیرسینیا انتروکولیتیکاآلودگی مواد غذاییمرغ