-
1.
نویسنده : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
نویسنده : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف