کلیدواژه روغن / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نوبخت وکیلی، مهرداد ؛
مجله:پژوهش در علوم، مهندسی و فناوری»بهار 1400 - شماره 22 (18 صفحه - از 43 تا 60 )
کلیدواژه ها:هستهعنابروغنروغن هسته عنابﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮنﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب
-
2.
نویسنده : عسگری، اریا ؛
مجله:پژوهش های نوین در مدیریت کارآفرینی و توسعه کسب و کار»بهار 1400 - شماره 1 (21 صفحه - از 719 تا 739 )
کلیدواژه ها:زیتونمروراستخراجروغنکشورهای مختلف
-
3.
نویسنده : ایمانی مطلق، یاسمن ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربفسفولیپیدترکیب غیر صاوبنی شوندهدانه چیا
-
4.
نویسنده : ایران منش، یعقوب ؛ جهانبازی گوجانی، حسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:روغنعناصر غذاییمیوه بلوط
-
5.
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
6.
نویسنده : آکسونیان، ماندانا ؛ نظری، علی نظر ؛
مجله:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»تابستان 1396 - شماره 5 (9 صفحه - از 51 تا 59 )
کلیدواژه ها:گوگردروغنهیومیک اسید
-
7.
نویسنده : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
8.
نویسنده : صابری، نسرین ؛ محمدی فر، محمدامین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:روغنمایونزویسکوالاستیک
-
9.
نویسنده : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی