کلیدواژه تر کیب اسید چرب / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ایمانی مطلق، یاسمن ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربفسفولیپیدترکیب غیر صاوبنی شوندهدانه چیا
-
2.
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
3.
نویسنده : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحه - از 37 تا 42 )
کلیدواژه ها:روغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیترکیب اسید چربتقلبروغن آفتابگردان
-
4.
نویسنده : مومنی فعلی، شراره ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:کنجدفیبرترکیب اسید چربخواص شیمیاییبذرک
-
5.
نویسنده : جعفری، ژامک ؛ قراچورلو، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (12 صفحه - از 51 تا 62 )
کلیدواژه ها:تر کیب اسید چربترکیبات غیرصابونی شوندهروغن مغز هسته انبه
-
6.
نویسنده : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
7.
نویسنده : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی