-
1.
نویسنده : نصرآبادی، محمداسماعیل ؛ گلچین، سحر ؛ نوری توپکانلو، حماد ؛ نویسنده مسئول : آزادفر، الهام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 103 تا 112 )
کلیدواژه ها:فندقپوشش خوراکیصمغ کندرواکنش های اکسایشی
-
2.
نویسنده مسئول : ازادفر، الهام ؛ نویسنده : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
3.
نویسنده مسئول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ نویسنده : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت