-
1.
نویسنده : شیشه گر، رامین ؛ میرزایی، حمید ؛ محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ رضویلر، ودود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:هیستامیندوره رسیدناسانس رزماریپنیر لیقوانلاکتوباسیلوسها
-
2.
نویسنده : طاهری، علی ؛ غفاری، مصطفی ؛ نیکدل، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 13 تا 22 )
کلیدواژه ها:هیستامینکنسرو ماهی تونتیوباربیتوریک اسیدبازهای ازته فرارشهرستان کنارک
-
3.
نویسنده : سلحشوریان، زهرا ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 41 تا 49 )
کلیدواژه ها:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
4.
نویسنده : رضوی روحانی، سید مهدی ؛ علی اکبرلو، جواد ؛ نویسنده مسئول : حسن زاد آذر، حسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربی
-
5.
نویسنده : پشنگه، صفورا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینکروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاالکتروفورزموئینه ای