پاییز 1397 - شماره 31 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : نجارپور، نجمه ؛ فضل ارا، علی ؛ تدینی، مهرنوش ؛
(12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:روش سنتیامپدانسسبزیجات خشک شدهروش صنعتی
-
نویسنده : طاهری، علی ؛ غفاری، مصطفی ؛ نیکدل، محمد ؛
(10 صفحه - از 13 تا 22 )
کلیدواژه ها:هیستامینکنسرو ماهی تونتیوباربیتوریک اسیدبازهای ازته فرارشهرستان کنارک
-
نویسنده : سیف زاده، مینا ؛ ولی پور، علیرضا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛
(12 صفحه - از 37 تا 48 )
کلیدواژه ها:تالاب انزلیزنجیره غذاییهیدروکربنهای نفتی (PAHs)بافت خوراکی عضله
-
نویسنده : اسفندیان، مهشید ؛ مرادلی، غلامعلی ؛
(8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:سالمونلا انتریتیدیسblaVEBblaPERblaGES
-
نویسنده : مهجوریان، عباس ؛ سعیدی اصل، محمدرضا ؛ رضایی، مسعود ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اریایی، پیمان ؛
(16 صفحه - از 57 تا 72 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسایتوژنزفعالیت ضدمیکروبیکولاژنفیلم زیست تخریبپذیر پروتیینیژلاتین فلس ماهی سفید
-
نویسنده : رضایی فرد، مهدی ؛ جوانمرد، مجید ؛ زنوزی، علی ؛
(16 صفحه - از 73 تا 88 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای حسیذرت دانهایخلا-بخار-خلاکاهش بارمیکروبی
-
نویسنده : هاشم پور بلترک، فتانه ؛ تربتی، محمدعلی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛
(11 صفحه - از 89 تا 99 )
کلیدواژه ها:استرولتوکوفرولترکیبات جزئیتقلب روغنروش کروماتوگرافی